Πλατώ υγραερίου So Premium 3 καυστήρες

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Πλατώ υγραερίου με μαντεμένια πλάκα
Array
  • Κατασκευαστής Somagic

Περιγραφή

Πλάτος (mm) : ----- 885
Βάθος εξωτερικό (mm) :   520
Ύψος (mm) :   265
Βάρος (kgr) :   31
Διάσταση πλάκας (mm) :   730*410
Μερίδες (άτομα) :   20
Εγγύηση πλάκας (έτη) :   2
Πιστοποίηση :   CE

Ανοξείδωτο πλαίσιο -1 τεμ. μαντεμένια πλάκα ψησίματος με ειδική επισμάλτωση και μοναδικό σχεδιασμό (heat absorve) για υγιεινό, οικονομικό, νόστιμο ψήσιμο (γεύση όπως στα κάρβουνα). - 1 τεμ λιποσυλλέκτης - 3 τεμ. ανεξάρτητοι καυστήρες υγραερίου - Ισχύς καυστήρων 10,5 KW - κουμπί ανάφλεξης.
Εύκολη απομάκρυνση καταλοίπων ψησίματος στον λιποσυλλέκτη - εύκολος καθαρισμός.
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
plaka mantemi

Οι μαντεμένιες πλάκες ψησίματος, αναβαθμίζουν την εμπειρία ψησίματος καθώς έχουν την ιδιότητα να διανέμουν ομοιόμορφα την θερμότητα σε όλη τους την επιφάνεια αλλά και να την διατηρούν περισσότερο χρόνο απ' ότι μια απλή πλάκα. Το αποτέλεσμα είναι να απολαμβάνουμε γρήγορα, νόστιμα, υγιεινά, τραγανά απ' έξω και ζουμερά από μέσα ψητά διατηρώντας τις γεύσεις και θρεπτικές ιδιότητες των τροφίμων, κι όλα αυτά εξοικονομώντας ενέργεια. Οι μαντεμένιες πλάκες είναι εύκολες στην χρήση και την συντήρηση.
gas

Οι ψησταριές & πλατώ υγραερίου somagic μπορούν να δεχθούν φιάλες με βουτάνιο ή προπάνιο.

Οι ψησταριές με συνδέσεις αερίου είναι εύκολο να εγκατασταθούν. Όλα τα μοντέλα παραδίδονται χωρίς βαλβίδα ή σωλήνα. Θα πρέπει να ελέγχονται μια φορά το χρόνο στο κύκλωμα αερίου, εξαρτήματα, μπεκ, βαλβίδες και να γίνεται αντικατάσταση καυστήρα αν υπάρχουν ίχνη οξείδωσης ή φθοράς. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε και την ημερομηνία λήξης του σωλήνα τροφοδοσίας.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.