Υποβρύχια αντλία λυμάτων GRUNDFOS UNILIFT AP 50B.50.08.A1

Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
grundfos
Διαθεσιμότητα:εκτός αποθέματος 0 προϊόν(τα)
Κωδικός Προϊόντος:96004586
670,00€
Ανοξείδωτη αντλία unilift ακαθάρτων και λυμάτων

Περιγραφή

Ισχύς (kw) : ----- 1,2
Στόμια (αναρρ.-καταθλ.) :   2"
Θερμοκρασία υγρού (οC) :   0-40
Τύπος φτερωτής :   Vortex
Ελεύθερο πέρασμα (mm) :   50
Κλάση προστασίας :   IP68
Κλάση μόνωσης :          F
Παροχή min-max (m3/h) :   3-10,9

Οι αντλίες Unilift AP και Unilift AP Basic είναι υποβρύχιες αντλίες αποστράγγισης που έχουν σχεδιαστεί τόσο για προσωρινή/φορητή εγκατάσταση όσο και για ελεύθερη εγκατάσταση. Αυτές οι μονοβάθμιες αντλίες κατασκευάζονται κυρίως από ανοξείδωτο χάλυβα. Όλοι οι τύποι είναι διαθέσιμοι είτε σε μονοφασική είτε σε τριφασική έκδοση και για παροχή ισχύος 50 ή 60 Hz.

Ο αριθμός στον χαρακτηρισμό τύπου, π.χ. AP12, υποδεικνύει το σφαιρικό μέγεθος σωματιδίων που μπορούν να διέλθουν διαμέσου της αντλίας.

Όλες οι αντλίες Unilift AP και AP Basic εξοπλίζονται με βύσμα για τη σύνδεση στο ρεύμα.

Η Unilift AP είναι μία μονοβάθμια αντλία με πτερωτή ημι-ανοιχτού τύπου (AP12) ή με πτερωτή τύπου vortex (AP35 και AP50). Όλες οι αντλίες Unilift AP εφοδιάζονται με χιτώνιο από ανοξείδωτο χάλυβα για ψύξη κατά τη λειτουργία. Το φίλτρο στο κάτω μέρος εμποδίζει την είσοδο στην αντλία σωματιδίων μεγαλύτερων από αυτά για τα οποία έχει σχεδιαστεί η αντλία. Το φίλτρο τοποθετείται με κλιπ πάνω στο κέλυφος της αντλίας. Όλες οι αντλίες Unilift AP μπορούν να διατεθούν με ή χωρίς διακόπτη με φλοτέρ, για αυτόματη ή χειροκίνητη λειτουργία. Οι αντλίες με το γράμμα ”A” στον χαρακτηρισμό τύπου εφοδιάζονται με διακόπτη με φλοτέρ. Οι 3-φασικές εκδόσεις έχουν έναν επιπλέον εκκινητήρα συνδεδεμένο με τον διακόπτη με φλοτέρ. Η έξοδος τοποθετείται στο πάνω μέρος της αντλίας και διατίθεται σε Rp 1 1/2 έως Rp 2.

Μπορεί να τοποθετηθεί προαιρετικό ανεπίστροφο κλαπέ στην έξοδο για να αποτρέψει την ανάστροφη ροή.

Οι αντλίες Unilift AP Basic είναι μονοβάθμιες αντλίες (AP35B, AP50B) με πτερωτή τύπου vortex. Όλες οι αντλίες Unilift AP Basic κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα, με πλάκα βάσης από σύνθετο υλικό. Η σειρά Unilift AP Basic έχει σχεδιαστεί για υποβρύχια λειτουργία, είτε ελεύθερη πάνω στην πλάκα βάσης είτε εγκατεστημένη με αυτόματη ζεύξη. Η είσοδος της αντλίας έχει σχεδιαστεί ώστε να εμποδίζει την είσοδο μεγάλων σωματιδίων στην αντλία. Η πλάκα βάσης στερεώνεται με τέσσερα κλιπ που κρύβονται κάτω από τον σύνθετο δακτύλιο στο πάνω μέρος του κελύφους της αντλίας. Ο δακτύλιος εμποδίζει την συσσώρευση ακαθαρσιών στα κλιπ. Όλες οι αντλίες Unilift AP Basic μπορούν να διατεθούν με ή χωρίς διακόπτη με φλοτέρ, για αυτόματη ή χειροκίνητη λειτουργία. Οι αντλίες με το γράμμα ”A” στον χαρακτηρισμό τύπου εφοδιάζονται με διακόπτη με φλοτέρ. Η έξοδος τοποθετείται στο πλάι της αντλίας και είναι R 2.

Εφαρμογές

Νερό και όμβρια ύδατα στην φυτοκομία
Νερό από ποταμούς και λίμνες
Όμβρια ύδατα, ύδατα αποστράγγισης και ύδατα από πλημμύρες
Νερό για την πλήρωση/εκκένωση περιεκτών, λεκανών, δεξαμενών, κλπ.
Απόβλητα από ντους, πλυντήρια και νεροχύτες κάτω από τη στάθμη των υπονόμων
Νερό πισίνας
Νερό τάφρου απορροής
Υπόγεια ύδατα (εφαρμογές μείωσης στάθμης)
Οικιακά απόβλητα από συστήματα βόθρων και επεξεργασίας ιλύος
Υγρά που περιέχουν ίνες από την ελαφριά βιομηχανία, πλυντήρια, κλπ.
Απόβλητα από οδογέφυρες, υπόγειες διαβάσεις, κλπ.
Νερό αποστράγγισης από συστήματα καταιονισμού χώρων στάθμευσης
Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

Η Unilift AP προορίζεται για μόνιμη ή προσωρινή ελεύθερη εγκατάσταση. Τα περισσότερα εξαρτήματα κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα. Καλώδιο με βύσμα. Διαθέσιμες και στην αυτόματη και στην χειροκίνητη έκδοση. Οι μονοφασικές εκδόσεις διαθέτουν έναν ενσωματωμένο θερμικό διακόπτη.

Γνώμες πελατών

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
Πίσω στο: Αντλίες λυμμάτων

Κατηγορίες Προϊόντων

Αναγραφόμενες Τιμές

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

warningΣε περίπτωση που υπάγεστε σε περιοχή μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ, ο φόρος θα προσαρμοστεί ανάλογα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Απλά επιλέξτε με ακρίβεια το Νομό ή την Περιοχή που ανήκετε κατά την εγγραφή σας.

Αποστολή Προϊόντων

shippingΗ αποστολή των προϊόντων γίνεται από την έδρα, αποθήκη, logistic κ.λπ. της κάθε συνεργαζόμενης επιχείρησης και το κόστος των μεταφορικών δεν περιλαμβάνεται στην αξία του προϊόντος.

Κορυφαία σε πωλήσεις